JUNG: schakelaar als eyecatcher

Waar schakelaars vroeger puur functioneel werden ingezet, worden ze nu steeds vaker in een designjasje gegoten voor de perfect blend met een stijlvol interieur. JUNG - expert in domotica, besturingsystemen en schakelmateriaal - tilt de schakelaar nog een niveau hoger en kiest voor kleuren, materialen en designs die van de schakelaar een ware eyecatcher maken in zowel een minimalistisch als een zeer gedurfd interieur. Van 63 verschillende Le Corbusier®-kleuren tot 24 karaats bladgoud, met JUNG ga je voor de ultieme finishing touch.

Toen oprichter Albrecht Jung in 1912 met de trekschakelaar op de proppen kwam, had hij niet durven dromen dat zijn bedrijf 100 jaar later een wereldspeler zou worden in domotica, besturingssystemen en schakelmateriaal. Al drie generaties lang streeft het bedrijf naar vooruitgang in kwaliteit, techniek en design.

De mijlpaal voor JUNG situeert zich in de jaren '60 waarin de tijdloze LS 990-schakelaar werd geboren. Tot op heden is dit design nog steeds een klassieker onder de vlakke schakelaars en ondertussen verkrijgbaar in alle 63 originele Le Corbusier®-kleuren. Vandaag de dag biedt JUNG in meer dan 67 landen een groot assortiment aan waaronder schakelaars, dimmers, draadloze technologie, deur- en multimediabesturingen en verlichtings- en temperatuurregelaars voor zowel woningen, bedrijven als hotels.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage