Karakteristieke entreemat siert inkomhal

De entreemat van het nieuwe en moderne gebouw van tandartsenpraktijk Dentius in Diest, ontworpen door D&A architecten, siert de entree. Deze entreemat met de functie als zone 2, is niet te vergelijken met de gebruikelijke entreematten. In samenspraak met emco is gekozen voor een extra breed profiel dat de entreemat een karakteristiek uiterlijk geeft en een extra ruimtelijk effect creëert. Daarnaast is gekozen voor Maximus Premium inlagen in stijlvol gedessineerd zwart. 

Om het geheel een moderne look te geven zijn de aluminium profielen en de tussenliggende schraapprofielen zwart geanodiseerd. Dit project is een typisch voorbeeld van de unieke mogelijkheden die emco dankzij het nieuwe Premium-assortiment kan bieden. Het laat architecten toe om bijzondere ontwerpen creëren.

3-zonereiniging

De nieuwe schoonloopzones kunnen zowel individueel als “tapijt” worden toegepast, maar ook als unieke inlage bij entreematten – zoals bij dit project – en als 3e zone bij het meest optimale schoonloopsysteem: de emco 3-zonereiniging.

Bij dit project is zone 2 geleverd, maar emco kan instaan voor de drie zones. Dit geeft de ontwerper de zekerheid van een stijlvol design, een consequente kwaliteit en het voordeel dat alle zones perfect op elkaar zijn afgestemd.

exclusieve dessins

De nieuwe collectie schoonloopzones bestaat uit 60 verschillende kleuren en exclusieve dessins, waaronder de nieuwe vintage look. Dankzij het nieuwe assortiment kunt u kiezen uit 11 hoogwaardige kwaliteiten, waarvan vijf met gerecyclede garens. Zo kunt u ook een duurzaam en individueel ontwerp maken.

Naast de vele esthetische mogelijkheden valt er genoeg te kiezen uit oogpunt van belasting, loopfrequentie, vocht- en vuilopname, brand- en slipveiligheid. Naast de vele kwaliteiten maakt emco ook met de geanodiseerde profielen het verschil. Deze zijn in meerdere kleuren leverbaar, waaronder het populaire zwart.

Bron: emco
Deel dit artikel:

Contacteer emco BeNeLux

Onze partners