Kleur en duurzaamheid bepalend voor schoonloopzones in basisschool

Kinderen lopen veel vuil en vocht naar binnen. Met als gevolg: hoge schoonmaakkosten, onnodige slijtage van vloeren, een vieze uitstraling en de kans op uitglijden. De duurzame schoonloopzones van emco voorkomen al deze problemen. Een goed voorbeeld is de nieuwbouw van basisschool ‘De Vlinderdreef’ te Moerbeke, gerealiseerd door de architecten Grosfeld Vandervelde in samenwerking met Boonen Michielsens.

De architecten hebben voor dit project de MAXIMUS schoonloopzones van emco gekozen. Want dankzij het brede kleurenpallet kon de juiste kleur, passend bij het ontwerp, worden bepaald. Daarnaast waren de architecten gecharmeerd door de duurzame kwaliteit, de gunstige prijs en de technische kwalificaties op het gebied van brandgedrag en slipveiligheid. Bij deze basisschool zijn zes schoonloopzones gelegd, totaal ca. 100 m2, in de kleur grijs ambiente.

 

Duurzame en slijtvaste constructie

De MAXIMUS schoonloopzones hebben een duurzame en slijtvaste constructie van getuft velours 1/8”met poolmateriaal van 100% polyamide, het poolgewicht is 1.000 g/m2. Dit materiaal is geschikt voor intensieve belastingen, het zorgt voor een optimaal reinigend effect en een hoge vochtopnamecapaciteit.

De MAXIMUS schoonloopzones zijn leverbaar in 12 kleuren, 6 uni kleuren en 6 gedessineerd. Als er niet de gewenste kleur bij zit, dan biedt de serie MAXIMUS IMAGE uitkomst. Deze serie is van hetzelfde hoogwaardige materiaal, en hierbij hebt u de keuze uit 45 bijzondere kleuren.

Naast de vele kleurmogelijkheden kunt u bij MAXIMUS IMAGE bovendien allerlei patronen, logo’s en dessins in het ontwerp integreren. Op die manier wordt het mogelijk om exclusieve en kleurrijke ontwerpen te creëren.

Bron: Emco
Deel dit artikel:

Met medewerking van

Onze partners