Kleurenpalet The Nest vertaalt zich in natuursteen

Natuursteenspecialist Brachot Surfaces stelt een nieuwe trend voor in de wereld van de samengestelde materialen. Hiervoor baseren ze zich op de trends van kleurenexpert Hilde Francq die in haar jaarlijkse Color Trend Report alles over kleur, interieur en materiaal beschrijft. 

Eerder ging Brachot Surfaces al dieper in op de trends van Francq. Dat vertaalde zich in trendpicks als "Revive 2" en "Antropos 2". Deze keer stellen ze het kleurenpalet "The Nest" voor.

Organische kleuren

Het kleurenpalet bevat organische en zachte kleuren. Volgens Francq is deze trend het gevolg van de bewuste en gezonde levensstijl waar ronde vormen en natuurlijke kleuren niet weg te denken zijn.

Designers halen daarvoor vooral inspiratie uit bijvoorbeeld de vorm en kleur van paddenstoelen. Vervolgens wordt het resultaat door een fotofilter gehaald waardoor het glamoureuzer oogt.

Marmer

Een kleur als groen is sterk aanwezig in het kleurenpalet van Brachot Surfaces. Vooral in marmer is deze kleur niet weg te denken. Vaak worden de natuurlijke schakeringen in marmer als uitgangspunt gebruikt voor de rest van het interieur. 

Los daarvan zijn het ook de beige-achtige aardetinten die voor een huiselijke sfeer moeten zorgen. Deze kleuren worden ook wel de nieuwe neutralen genoemd. Kortom is "The Nest" een organisch kleurenpalet dat voor natuurlijke sfeer en persoonlijkheid zorgt. 

 

Bron: Brachot Surfaces

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage