L-DOOR en partners informeren over geïntegreerde geveloplossingen tijdens Archevents

Bij een strakke architectuur hoort ook een strakke garagepoort. L-DOOR kreeg dan ook steeds vaker de vraag naar oplossingen waarbij sectionele poort en gevelbekleding op elkaar worden afgestemd. Onder de naam CRE-8-IVE biedt L-DOOR nu samen met verschillende partners geïntegreerde gevelsystemen aan. Om architecten en bouwheren hierover te informeren, organiseert L-DOOR de Archevents. Het eerstvolgende vindt plaats op 14 juni.
Bij een strakke architectuur hoort ook een strakke garagepoort. Moderne gevelconcepten waarbij de garagepoort als het ware verdwijnt in de gevelbekleding, worden zowel door architecten als door bouwers sterk geapprecieerd. L-DOOR kreeg dan ook steeds vaker de vraag naar oplossingen waarbij sectionele poort en gevelbekleding op elkaar worden afgestemd. Onder de naam CRE-8-IVE biedt L-DOOR nu samen met verschillende partners geïntegreerde gevelsystemen aan.

Dit houdt in dat er per project een concept op maat wordt uitgewerkt. Vanzelfsprekend levert L-DOOR de garagepoort. De gevelbekleding kan gaan van lamellen van Renson over hout tot gevelpanelen zoals Trespa, Eternit of ROCKPANEL.


Om architecten en bouwheren te informeren over deze oplossingen, organiseert L-DOOR samen met zijn partners de Archevents. Tijdens deze infosessies worden de esthetische mogelijkheden en de technische eigenschappen van de verschillende oplossingen nader toegelicht. Nadien is er de mogelijkheid om concrete vragen te stellen aan de adviseurs en R&D medewerkers van L-DOOR tijdens een netwerkdiner, verzorgd door Belgian Chocolate Ambassador Bart Van Cauwenberghe.



Een realisatie met de Puma Line (arch. Filip De Mulder).


De volgende Archevents gaan door op 14 juni en 18 oktober 2012, telkens in de kantoren van L-DOOR CRE-8-IVE in Liedekerke. Meer praktische informatie vindt u hier.



Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage