Laatste dagen om in te schrijven voor Staalbouwwedstrijd 2022

De Staalbouwwedstrijd, die in België om de twee jaar plaatsvindt, is toe aan zijn 22e editie. Heb jij meegewerkt aan een fraai bouwproject op Belgische bodem of in het buitenland (maar dan wel met een belangrijke Belgische bouwpartner) en is dat project volledig of gedeeltelijk gerealiseerd in staal? Stel je dan als de bliksem kandidaat voor de Staalbouwwedstrijd 2022. 

De inschrijvingstermijn voor de Staalbouwwedstrijd is verlengd tot 31 oktober. Deelnemen kan zowel met grote, prestigieuze eyecatchers als met bijzondere kleinschalige realisaties. Wel moeten de projecten opgeleverd of ingehuldigd zijn russen tussen juni 2020 en juni 2022. 

Alle deelnemende projecten komen uitvoerig aan bod op het afsluitend event eind dit jaar, in het magazine InfoSteel en worden gepubliceerd op de website en de sociale media van Infosteel.
Verder staan de laureaten en genomineerden centraal in een pers- en pr-campagne in de gespecialiseerde media en dagbladen om de projecten bij het brede publiek bekend te maken.

Inschrijven kan op deze website

Bron: Infosteel
Deel dit artikel:
Onze partners