Leefmilieu Brussel organiseert gratis workshop over warmtepompen

U bent een bouwprofessional en wilt weten hoe u een warmtepomp in uw project kan inpassen? U wilt feedback van experten over uw eigen praktijkgeval? En u wilt over het onderwerp van gedachten wisselen met ontwerpers, installateurs en technische beheerders? Schrijf u dan in voor de workshop warmtepompen, georganiseerd door Leefmilieu Brussel op maandag 7 december. 

De workshop die in handen is van de dienst Facilitator Duurzame Gebouwen, zal plaatsvinden in het Philanthropy House, Koningsstraat 94 in Brussel. 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 9u : Onthaal
  • 9u15-10u15 : Voorstelling en bezoek aan de warmtepomp van het Philanthropy House (architect: Greenarch architecture) , Voorbeeldgebouw 2012, met Marc-Antoine Nobels (Matriciel)
  • 10u15-10u30 : Pauze
  • 10u30-12u30 : Workshop warmtepompen, met de Facilitator Duurzame Gebouwen : Jonathan Fronhoffs (Cenergie) en Didier Darimont (ICEDD)

De workshop zal, via concrete voorbeelden, dieper ingaan op de dimensionering, hydraulische integratie en afstelling van warmtepompen, de energieclausules in bestekken, commissioning … De theoretische basisbegrippen zullen als verworven worden beschouwd. 


Uw eigen project als casestudy opnemen? Dat kan.  U wordt verzocht vóór 23 november een beschrijving ervan op te sturen naar kv@icedd.be.
 
Deelnemen is gratis. Gelieve tegen 30 november uw aanwezigheid te bevestigen via kv@icedd.be. Vermeld hierbij uw naam, functie, organisatie en telefoonnummer. 

Deel dit artikel:
Onze partners