Maak Revit krachtiger met Holixa T4R

Experten van Arkance Systems, aanwezig in heel Europa, creëerde verschillende aanvullende modules  om Revit nog efficiënter te maken. Het bedrijf brengt dit samen onder de naam 'Holixa T4R (Tools for Revit)', om modelleurs en BIM-managers te helpen om hun werklast te verminderen en de kracht van Revit uit te breiden. Ideaal dus voor architecten, bouwkundig ingenieurs en installatietechnische ingenieurs. Deze toonaangevende suite van Revit-add-ons houdt rekening met behoeften en bespaart veel tijd op taken die automatisch kunnen worden uitgevoerd. C3A voegt nu de 'Holixa T4R (Productivity Tools For Revit)' van Arkance-systems toe aan de set tools voor de leden van de C3A-Userclub. 

De focus op architect-ontwerpers wordt uitgebreid tot alle bouwpartners. En dat krijgt onder andere een effect via de uitbreiding van de SfB-coderingen voor de classificatie van alle bouwelementen (met uitgebreide codering voor technische uitrusting) en aanvulling van de bestek- en meetstaat-coderingen voor o.a. technische uitrusting van gebouwen. Vandaar dat C3A ook het thema 'Synergie Archi-Tech' naar voor bracht bij de afgelopen BIM-wedstrijd op Architect-at-Work. De resultaten van deze website kan je bekijken op de website van C3A.

Holixa t4R

Als extra functionaliteit voor de BIM-gebruikers voegt C3A nu de 'Holixa T4R (Productivity Tools For Revit)' van Arkance-systems toe aan de set tools voor de leden van de C3A-Userclub. Deze verzameling hulpmiddelen zijn ontwikkeld bovenop de marktleidende ontwerpsoftware Autodesk Revit.

Belangrijkste voordelen van Holixa T4R-tools

Holixa T4R brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee.

  • Handige beheertools die je tot 50% tijd besparen voor opzoekingen, filteringen en andere beheeracties van objecten in het ontwerp.
  • Productiviteitstools die het aantal kliks drastisch reduceren met een tijdswinst tot wel 80%.
  • BIM efficiëntie tools die je helpen om nauwkeuriger te modelleren.
  • Gratis/Inbegrepen voor C3A-Userclubleden met Revit via Arkance Systems.

Op 14 september 2023 werd de nieuwste versie 4.0.1 uitgebracht, die compatibel is met Revit versie 2024 (én ook nog met voorgaande 2021/2022/2023). Daarbij zijn zo'n 50-tal features uitgewerkt. Na de installatie van de "Free Version" beschikt de gebruiker over een 20-tal faciliteiten, maar een registratie bij Arkance-Systems is vereist om de complete set vrij beschikbaar te krijgen. Na de setup komt een extra Ribbon beschikbaar in Revit. Benieuwd naar de features van Holixa T4R? Die kan je ontdekken via de C3A-website.

Bron: C3A
Deel dit artikel:

Contacteer C3A

Onze partners