Machtige interieurs in 'Licht en Ruimte'

Licht en Ruimte toont machtige en tijdloze interieurs waarin de harmonie tussen kunst en natuur weerspiegeld wordt. De foto's van Laziz Hamani vertalen een wereld van luxe, puurheid en schoonheid. De visie en hand van Axel Vervoordt zijn onmiskenbaar aanwezig in huizen aan zee of aan het water, 'op zee', in de stad en op het platteland. Opnieuw een parel van de Axel Vervoordt Company. Zin in een exemplaar? Speel dan mee met onze boekenwedstrijd.
Licht en Ruimte (Lannoo) toont machtige en tijdloze interieurs waarin de harmonie tussen kunst en natuur weerspiegeld wordt. De foto's van Laziz Hamani vertalen een wereld van luxe, puurheid en schoonheid. De visie en hand van Axel Vervoordt zijn onmiskenbaar aanwezig in huizen aan zee of aan het water, 'op zee', in de stad en op het platteland. Opnieuw een parel van de Axel Vervoordt Company. Zin in een exemplaar? Speel dan mee met onze boekenwedstrijd.


'Cause I'm the Architect


Dit is er eentje voor specialisten. Het nummer 'the Architect' van de Belgische rockband dEUS is een neerslag van frontman Tom Barmans liefde voor architectuur. Hij droeg het nummer zelfs op aan zijn favoriete bouwkunstenaar. Het nummer bevat bovendien geluidsfragmenten van interviews en speeches van die ondertussen dertig jaar geleden overleden architect. Over wie gaat het? Stuur je antwoord voor donderdag 7 november 12u naar jan@architectura.be met vermelding 'Licht en Ruimte' en maak kans op dit prachtexemplaar.Deel dit artikel:
Onze partners