Magisch zwart entree met emco entreematten

Cultuurcentrum De Herbakker in Eeklo is een plek waar theater, muziek, humor en andere cultuur bij elkaar komen. Onlangs vernieuwde N.V. STRABAG Belgium S.A het cultuurcentrum volledig. De geschikte partner door hun expertise in innovatieve en complexe bouwprojecten. Op advies van architectenbureau Corbey Ringoir Architects uit Gentbrugge is de entreemat emco TwinGuard toepast in de zwart beklede inkomsas.

Voor een esthetisch en harmonieus geheel zijn dubbele stroken rubber met nylon, en unieke zwarte aluminium tussenprofielen toegepast. Zo is een magische en theatrale binnenkomst gerealiseerd passend bij de sfeer van het cultuurhuis.

De emco Twinguard is een gesloten, slipvaste en omkeerbare entreemat voor opliggende toepassingen. Geschikt voor binnen en overdekte entrees, zodat de binnenkomst van straatvuil, haren, zand, as, textielvezels, kleine bladeren en takjes voorkomen worden. Dankzij de hoge belastbaarheid is de emco Twinguard zeer geschikt voor hefwagens, kinderwagens, rolstoelen, winkelwagens en transportkarretjes. Het nylon is in enkele kleuren leverbaar. Daarentegen zijn de aluminium tussenprofielen naturel geanodiseerd of in het zwart, brons of messing leverbaar. Het zwart en de metallische kleuren maken het verschil!

Bron: emco
Deel dit artikel:
Contacteer emco BeNeLux
Onze partners