Meer ontwerpvrijheid door forse uitbreiding emco schoonloopzones

Emco heeft haar assortiment schoonloopzones fors uitgebreid en biedt met de nieuwe collectie 60 verschillende kleuren bij 11 hoogwaardige kwaliteiten. Deze schoonloopzones kunnen zowel individueel worden toegepast, maar ook als 3e zone bij 3-zonereiniging en als bijzondere inlage bij de aluminium profielmatten Premium.

Dankzij deze uitbreiding zijn individuele ontwerpen nog beter te realiseren, zodat altijd aan de wens van de opdrachtgever wordt voldaan. Voor de individuele toepassingen levert emco de schoonloopzones in verschillende rolbreedten, in verschillende 'klein formaat' matten en enkele kwaliteiten in tegelformaat. Voor duurzaam bouwen zijn vijf kwaliteiten van 100% gerecycled garen leverbaar. Bovendien zijn extra prints in het ontwerp te integreren.

 

Meer mogelijk, meer ontwerpvrijheid

Dankzij het nieuwe assortiment schoonloopzones kunt u kiezen uit meerdere kwaliteiten in vele onderscheidende kleuren en exclusieve dessins. Zo kunt u altijd een bijzonder ontwerp maken en creëert u het verschil. Naast de esthetische mogelijkheden valt er genoeg te kiezen uit oogpunt van duurzaamheid, belasting, loopfrequentie, vocht- en vuilreductie, brand- en slipveiligheid.

 

Integreer eigen ontwerp

Naast de vijf egale kleuren (serie Uni) is de serie Maximus standaard leverbaar in drie dessins en vijf vintage kleuren. De serie Maximus Image is individueel te bedrukken met een groot kleurenpalet of patronen. Dit geschiedt door de innovatieve emco chromojet printtechniek. Daardoor zijn exclusieve ontwerpen van schoonloopzones te creëren.

 

Van 100% gerecycled garen

Met betrekking tot duurzaam en circulair bouwen ontwikkeld emco steeds meer schoonloopzones die bestaan uit 100% gerecycled materiaal, het ECONYL-garen. Bij het huidige assortiment kunt u al kiezen uit vijf kwaliteiten!

Bron: emco

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage