MEISTER presenteert de grondstofzuinige houten vloer Natureflex

Duurzaam, energiezuinig en ongecompliceerd: dat zijn de eigenschappen van de nieuwe vloer Natureflex HD 100 van MEISTER. Deze flexibele en sterke vloer bestaat uit echt hout, met een geringe opbouwhoogte van slechts 8 mm. Dit maakt Natureflex HD 100 niet alleen de perfecte vloer voor renovaties, maar ook een zeer grondstofzuinig alternatief voor een gangbare meerlaags parketvloer.

Slanke productopbouw

De zeer slanke productopbouw maakt van de Natureflex een echt grondstofzuinig alternatief. Voor de productie van de oppervlakken gebruikt MEISTER ongeveer 85% minder hout dan bij een gangbare parketvloer. En dit allemaal zonder in te boeten op de look, de voelbare structuur of de productkenmerken.

Integendeel: dankzij de verbeterde oppervlaktetechnologie combineert Natureflex HD 100 een natuurlijk mooi oppervlak met authentieke en levendige kleurverlopen. Hier worden de schoonheid en natuurlijkheid van het hout gecombineerd met verbeterde producteigenschappen die deze echt houten vloer nog geschikter maken voor dagelijks gebruik. Dankzij het ultramat gelakte Duratec Nature-oppervlak is de Natureflex vloer bijzonder robuust en gemakkelijk te onderhouden.

ongehinderd vloeren verwarmen

De planken kunnen volledig verlijmd of met het praktische kliksysteem Multiclic simpelweg zwevend gelegd worden. Dankzij de zeer lage thermische weerstand is Natureflex ook geschikt voor plaatsing op warmwater-vloerverwarming. Op die manier bereikt de warmte van de vloerverwarming ongehinderd de plaats waar hij moet zijn: de woonruimte. Dat garandeert niet alleen veel wooncomfort, maar ook lagere stookkosten. Van plaatsing tot onderhoud: gewoon een ongecompliceerde, ecologische allround-vloer.

Bron: MEISTER
Deel dit artikel:
Contacteer MeisterWerke Schulte
Onze partners