Mijn Huis Mijn Architect 2013: inschrijven kan tot en met 7 juni

Op zaterdag 28 en zondag 29 september organiseert de Orde van Architecten–Vlaamse Raad opnieuw Mijn Huis Mijn Architect. Tijdens dit openhuizenweekend kunnen toekomstige bouwers en verbouwers woningen bezoeken in Vlaanderen en Brussel. Voor architecten een unieke gelegenheid om uit te pakken met hun realisaties. Architecten kunnen nog inschrijven tot en met 7 juni.
Op zaterdag 28 en zondag 29 september organiseert de Orde van Architecten-Vlaamse Raad opnieuw Mijn Huis Mijn Architect. Tijdens dit openhuizenweekend kunnen toekomstige bouwers en verbouwers woningen bezoeken in Vlaanderen en Brussel. Voor architecten een unieke gelegenheid om uit te pakken met hun realisaties. Architecten kunnen nog inschrijven tot en met 7 juni.Ook architectenbureau GRAUX & BAEYENS architecten nam deel aan Mijn Huis Mijn Architect 2012Inspiratie

Mijn Huis Mijn Architect is dit jaar aan zijn veertiende editie toe. De succesformule van het openhuizenweekend blijft behouden: het brede publiek in contact brengen met de mogelijkheden van een vakbekwame architecten. Bezoekers kunnen volop inspiratie opdoen in tal van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Op iedere locatie is de architect aanwezig om tekst en uitleg te geven bij de gerealiseerde projecten. Architecten die het grote publiek willen laten kennismaken met hun stijl en aanpak kunnen nog inschrijven tot en met 7 juni. Het project moet gelegen zijn in Vlaanderen of Brussel. Zowel nieuwbouwprojecten als renovaties zijn welkom.


Persoonlijk contact

Met 28.500 belangstellenden bestempelt de organisatie Mijn Huis Mijn Architect in 2012 als een schot in de roos. Verdeeld over 170 projecten toonden architecten een staaltje van hun kunnen. Ook dit jaar krijgen deelnemers de kans om in direct contact te komen met een doelgericht (ver)bouwerspubliek. Zo kan iedere architect zijn of haar vakbekwaamheid op een efficiënte en ongedwongen manier promoten.Uw project in de kijker

In het inspiratieboek 'Mijn Huis Mijn Architect 2013' worden alle deelnemende projecten van het openhuizenweekend opgenomen met foto en omschrijving en gegroepeerd per provincie. Zo hebben bezoekers meteen een handleiding voor hun route, maar ook een vademecum én inspiratiebron voor hun bouwplannen. Naast een beschrijving van de woonprojecten, belicht het immers ook de rol van de architect in het algemeen, waarbij elementen zoals financiering, epb, duurzaamheid en nieuwe woonvormen komen kijken.
Deel dit artikel:
Onze partners