Mirodan Creation blaast glas nieuw leven in met verlichte vitrinekast

Mirodan Creation stelt op INTERIEUR 2010 een vitrinekast voor met ingewerkte LED verlichting in het glas. Voor dit uniek concept werkten ze samen met interieurarchitect/designer Leo Aerts van Alinea in Geel.
Mirodan Creation stelt op INTERIEUR 2010 een vitrinekast voor met ingewerkte LED verlichting in het glas. Voor dit uniek concept werkten ze samen met interieurarchitect/designer Leo Aerts van Alinea in Geel. Deze bundeling van krachten tussen de meermaals bekroonde ontwerper en het authentiek vakmanschap inzake glasafwerking, resulteert in een innovatief staaltje glassierkunst.Deze fraaie vitrinekast is voorzien van verfijnde details, ingenieuze scharnieren en onzichtbare stroomgeleiding. De volledig geïntegreerde LED verlichting in de bovenplaat van de kast kan bovendien op verzoek herhaald worden in de tabletten.

De herkenbare stijl van Leo Aerts en de glazen interieurkunst van Mirodan Creation, verheffen een kast tot kunst en maken van glas een schitterend juweel om uit te stallen. Deze samensmelting van glas en LED kan je op INTERIEUR 2010 in Hal 4 op standnummer 417 bekijken.
Deel dit artikel:
Onze partners