Modulaire daklichten: elegante glazen oplossing voor platte daken

Zonwering biedt niet enkel bescherming tegen zonnewarmte en schittering, het helpt ook het reguleren van de hoeveelheid licht in het gebouw. Om een snelle en veilige montage van de modulaire daklichten te garanderen, biedt VELUX Commercial zonweringen aan met verborgen bedrading die in de fabriek gemonteerd worden. Ze zijn beschikbaar in verschillende toepassingsmogelijkheden.

Modulaire daklichten zijn glazen dakramen voor platte daken, die voor een maximale lichtinval zorgen. Dit doen ze door onder andere de kozijnen van onderaf niet zichtbaar te maken. Ze beschikken over een elegant en esthetisch ontwerp en laten daglicht binnenvallen in utiliteitsgebouwen. Modulaire daklichten zijn vlakke lichtkoepels en op maat gemaakte oplossingen die worden geconfigureerd, geproduceerd en geleverd conform specifieke vereisten.

Verschillende toepassingsmogelijkheden

VELUX Commercial biedt de modulaire daklichten aan in drie varianten: 

  • Monolight
  • Linearlight
  • Circularlight

Deze op maat gemaakte oplossingen zijn verkrijgbaar in verschillende vaste en ventilerende combinaties en beglazing die wel of niet inbraakwerend en beloopbaar is. Zo heeft u de vrijheid om een ontwerp te maken conform de specifieke projectvereisten. Meer informatie over modulaire daklichten bevindt zich in de brochure.

Deel dit artikel:
Onze partners