MUD residence: boetseer je verblijf tot bold living

Professioneel creatieve geest of hartstochtelijke levensgenieter? MUD-bezielers Sophie en Frank vormden met de hulp van interieurarchitect Andy Kerstens een 60’s residence om tot een krachtige guesthouse waarin cultuur, (vintage) design en architectuur elkaar met een gepassioneerde mantel omhelzen. Geen zoveelste doorsnee stijlvolle residentie, want MUD creëerde een extra dimensie waarmee het een higher level of living introduceert: bold living.

Het stijlvol ingerichte gastenverblijf kan worden omgevormd tot creatieve hub waar iedereen tot zijn summum kan leven, creëren of ontspannen. MUD ademt bold living in de spirit en uitstraling, en nu is het aan jou om het naar jouw hand te zetten.

Moulding the bold

MUD residence is aan de basis een guesthouse voor vier personen met twee slaapkamers en elk een eigen badkamer, maar MUD zou MUD niet zijn zonder die extra dimensie. De gesofisticeerde architectuur en indeling van de guesthouse met creative studio zorgt ervoor dat de woning kan worden gebruikt als out of the box vergaderzaal, fotostudio, podcaststudio … Iedere creatieve ziel of bedrijf dat graag op zoek gaat naar inspirerende plekken om te creëren en tot nieuwe ideeën te komen, bepaalt in MUD volledig zelf het ritme: van vredig toevluchtsoord tot creatieve bunker.

Het MUD-duo inspireert graag met haar way of bold living. Op het buitenterras kan je gezellig samen barbecueën en in de aparte creatieve studio kan je vergaderen, workshops geven/volgen of de studio kan worden gebruikt als expositieruimte. Wie daarnaast extra wil ontspannen, kan genieten van de privé biosauna met infrarood stralingswarmte, douche, relaxruimte of van de Weltevree hot tub. Niet alleen in de guesthouse zelf, maar ook daarbuiten vind je een bron aan inspiratie. Ontdek al wandelend of met de fiets de serene, groene omgeving van Oud-Heverlee en Heverlee bos. Wat je intenties ook mogen zijn, verwacht dat je met nieuwe inzichten en ervaringen naar huis terugkeert.

Stay, create, connect

Diep geworteld in de bold way of living van MUD-oprichters Sophie en Frank zit hun sociale aard. Verblijven is één ding, creëren een tweede, maar bij MUD is 1 + 1 gelijk aan 3 en zorgen ze er beide voor dat de residence – van uitstraling tot spirit – je stimuleert om te connecteren met jezelf, je partner, je vrienden, familie of collega’s. De motiverende setting zorgt dus niet alleen voor een succesvol creatief proces, maar ook voor een diepe connectie met degene die samen met jou dat proces doorlopen.

Deel dit artikel:

Onze partners