Multifunctionele stoel Xact stimuleert natuurlijke bewegingen

Met zijn lichtgewicht, robuuste multifunctionaliteit is Xact de ideale keuze voor schoolomgevingen. Deze stoel uit het gamma van Kinnarps biedt een slimme ergonomie door natuurlijke bewegingen te stimuleren.

De multifunctionele en ergonomische leerlingenstoel Xact is verkrijgbaar in twee maten - Xact en Xact Start. Dit betekent dat deze stoel in de hele school kan worden gebruikt: van de kleuterklassen tot personeelskamers, en ook perfect als vergader- en conferentiestoel.

Ergonomisch

De stoel is ontworpen met veel ergonomisch inzicht en stimuleert natuurlijke bewegingen door middel van het Freefloat-mechanisme, waardoor scholieren en leraren prettiger zitten en efficiƫnter werken.

Flexibel

Praktisch, flexibel en rendabel. Xact is een robuuste en toch lichte stoel, die eenvoudig te verplaatsen is. Er is keuze uit verschillende kleuren, afwerkingen in laminaat, fineer of kunststof en verkrijgbaar met of zonder beklede zitting en rug.

Innovatieve leeromgeving

Om al deze redenen is Xact de ideale keuze voor een innovatieve leeromgeving. Dat weten ze ook bij de Erasmushogeschool in Brussel en wat verderop in de Skapa School in het Zweedse Huddinge die bij de bouw van de nieuwe school ergonomie op een holistische manier benaderde door veel aandacht te besteden aan akoestiek en de keuze van het meubilair. Om een actieve schooldag te stimuleren, koos de school voor statafels en Xact-schoolstoelen van Kinnarps die de leerlingen volgen in hun bewegingen.

Bewezen duurzaamheid

Bij de ontwikkeling van zijn producten houdt Kinnarps altijd de factor duurzaamheid in het achterhoofd. Daarom is ook voor de Xact-stoel een Sustainability Declaration beschikbaar met meer informatie over onder meer de samenstelling, recycleerbaarheid en CO2-uitstoot van het product. Deze verklaring is vrij beschikbaar op de website van Kinnarps.

Deel dit artikel:
Onze partners