Myfloorstyle biedt een antwoord op alle vloer- en interieurvragen

Krijg je soms te maken met vragen over vloeren of het interieur waarmee je geen raad weet? Myfloorstyle biedt heel wat antwoorden. De nieuwe online tool gebruikt de productknowhow, expertise in interieurdesign en vakmanschap in het plaatsen van vloeren van BerryAlloc om een antwoord te geven op elke brandende vraag. Het is een gids voor consumenten in alle fasen van hun interieurproject. En het helpt vakmensen met de vele vragen die hun klanten stellen.

Omdat elk interieurproject uniek is, neemt Myfloorstyle je mee op een persoonlijke ontdekkingsreis die alles veel eenvoudiger maakt. Zoek je praktisch advies? Wil je de nieuwste interieurstijlen en trends ontdekken? Het maakt niet uit of je een vakman bent of een beginnende verbouwer, of gewoon wilt bijleren: Myfloorstyle maakt zelfs de meest technische informatie gemakkelijk te begrijpen.

 

Vlotte navigatie

Myfloorstyle bestaat uit drie categorieën om bij elk bezoek moeiteloos informatie en inspiratie te vinden:

  • Mijn vloer kiezen: Er zijn zoveel mogelijkheden dat het een hele opgave kan zijn om de beste optie te vinden. De keuze van een nieuwe vloer is dan ook een stap in het onbekende. Myfloorstyle maakt het gemakkelijk om uit te zoeken welke vloer het best bij je levensstijl en je interieur past. Je ontdekt er alles over de verschillende soorten vloeren, de materialen, de functionaliteit…
  • Interieur & kleur: Een perfect interieur houdt meer in dan de keuze van de juiste vloer. Je vond de badkamer van je dromen, of precies de juiste kleur voor je woonkamer. Maar hoe kies je een vloer die het allemaal in evenwicht brengt? Een bezoekje aan het Harmony Lab van BerryAlloc helpt je op weg. Harmony Lab, ontwikkeld in samenwerking met twee gerenommeerde kleurexperts, Nacarat Colour Design (FR) en Franq Colors Trend Studio (BE) analyseert de kleurnuance van de vloeren van BerryAlloc om wetenschappelijk bewezen combinaties te vinden die een interieur dat extra cachet geven.
  • Praktisch advies: Na de keuze van je vloer kun je nog praktische vragen hebben over de plaatsing, de afwerking en het onderhoud. Dankzij de vakkundige en gemakkelijk begrijpbare tips en tricks van Myfloorstyle leer je je vloer volgens de regels van de kunst plaatsen en perfect afwerken.
Bron: BerryAlloc
Deel dit artikel:

Onze partners