Nieuw ontwerp: naar buiten opengaande elementen

Ventilatie was al een populair onderwerp in de bouw voordat de COVID-19-crisis toesloeg. De pandemie heeft deze trend alleen maar versterkt. Er zat voor architecten en ingenieurs niets anders op dan op zoek te gaan naar betere en alternatieve manieren om een gezonde omgeving in woningen, kantoren en openbare ruimten te creëren. De introductie van de nieuwe opengaande elementen voor glasgevels geeft alle belanghebbenden in de bouw de middelen om dat doel te bereiken.

Voortaan kunnen op drie van de systemen van Reynaers Aluminium, en in vrijwel alle verschillende samenstellingen, opengaande elementen worden gebruikt: ConceptWall 50, ConceptWall 60 en ElementFaçade 7

De ConceptWall 86-EF heeft zijn eigen specifieke oplossingen en blijft beschikbaar. Het belang ervan schuilt vooral in het visuele aspect: de vaste elementen zijn niet te onderscheiden van de opengaande elementen.

 

Rationalisering

Reynaers Aluminium had al een oplossing voor opengaande elementen. Maar de prestaties en afmetingen waren versnipperd over de verschillende samenstellingen van systemen en soorten openingen. Daarom was de nieuwe oplossing ook sterk gericht op de rationalisering van de componenten.

Hoewel er dus veel meer samenstellingen kunnen gemaakt worden, is Reynaers Aluminium erin geslaagd om het aantal profielen en toebehoren drastisch te verminderen.

 

Natuurlijke ventilatie

Door het assortiment van opengaande elementen in glasgevelsystemen uit te breiden, biedt Reynaers Aluminium in vrijwel alle situaties een oplossing voor natuurlijke ventilatie. De verbeterde thermische en andere prestaties zorgen voor consistentie van de mogelijkheden binnen alle systemen en de varianten erop, en versterken onze portfolio van glasgevels.

Esthetiek, prestaties en betrouwbaarheid zijn de drijfveren achter het ontwerp van deze productenreeks.

De esthetiek is drastisch verbeterd.
De glasrand is nu volledig bedekt, de glaselementen tussen de opengaande en vaste panelen sluiten perfect aan en er is een ruime keuze aan krukontwerpen.

De prestaties zijn in het algemeen verbeterd en op vrijwel alle varianten beschikbaar.
De maximale afmetingen, AWW-prestaties, soorten openingen, beglazingsvarianten ... zijn vrijwel allemaal gelijk. Zo hebt u de vrijheid om het gebouw te ontwerpen zonder compromissen te sluiten.

De betrouwbaarheid werd opgekrikt om te voldoen aan de verwachtingen op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit.
Reynaers Aluminium heeft zich toegespitst op productiegemak, doorgedreven rationalisatie van alle gebruikte artikels, een beroep gedaan op meerdere specifieke apparatuurleveranciers en de werkinspanningen aanzienlijk verminderd.

De eerste fase van deze ontwikkeling biedt twee soorten openingen die beschikbaar zijn op CW 50, CW 60 en ElementFaçade 7. 

De thermische prestaties zijn enorm verbeterd. De maximale glasdikte van alle varianten werd verhoogd tot 62 mm, terwijl alle mogelijkheden blijven behouden.

Deel dit artikel:

Contacteer Reynaers Aluminium

Onze partners