Nieuwe akoestische designoplossingen: Troldtekt Hexagon en Shades

Troldtekt designoplossingen maken het mogelijk een uniek ontwerp te creëren voor wanden en plafonds en zetten in op een uitstekende akoestiek in elke ruimte. Naast de prijswinnende Wave en Rhomb, die een gevoel van driedimensionaliteit toevoegen aan het oppervlak, introduceert Troldtekt twee nieuwe designoplossingen: Troldtekt Hexagon en Shades.

Troldtekt Hexagon

De akoestische oplossing Troldtekt Hexagon geeft zowel plafonds als wanden een sterke grafische look. Elk paneel is gemaakt van 15 zeshoekige velden en als de Hexagon-panelen gecombineerd worden vormen ze een uniek, naadloos patroon van zeshoekige velden  op het hele plafond- of wandoppervlak.

Door het gebruik van CNC-technologie zijn de Troldtekt Hexagon-panelen zo afgewerkt dat ze precies op elkaar aansluiten. Troldtekt Hexagon heeft exact dezelfde uitstekende eigenschappen als het klassieke Troldtekt akoestisch paneel.
 

Troldtekt Shades

Troldtekt Shades zijn gespoten Troldtekt akoestische panelen gecombineerd op volgorde van kleur voor een uniek en verfijnd ontwerp.

De panelen worden geleverd in gespoten Cradle-to-Cradle gecertificeerde Troldtekt standaardkleuren en in speciale RAL- of NCS-kleuren. Ze zijn beschikbaar in alle standaard paneelmaten, alsook de maat 300 x 600 mm, die het mogelijk maakt een verfijnde look en een dynamisch en opvallend kleureffect te creëren, ook op kleinere wandoppervlakken.

Bron: Troldtekt
Deel dit artikel:

Contacteer Isolco

Onze partners