Nieuwe Arlu Divina structuur zorgt voor meer opties bij glazen binnenwanden

Glazen binnenwanden zijn gegeerd, maar worden pas echt praktisch als je er alle kanten mee uit kan: horizontaal, verticaal, met welk glasdikte dan ook, met of zonder glazen deur erin geïntegreerd. Dankzij de Divina structuur voor glazen binnenwanden van Arlu hou je alle opties open om een interieur te verdelen zonder verlies van licht.

Dankzij het basisprofiel en de speciaal ontwikkelde regelblokjes, kan de positie van de wand zowel horizontaal als verticaal 10 mm aangepast worden. De innovatieve aluminium structuur kan dankzij het ‘click & connect’ systeem verschillende glasdiktes (van 6 tot 10,8 mm) aan zonder de glaspanelen in de profielen te moeten lijmen. Dat maakt de montage gemakkelijker, zonder risico op glasbreuk. Met glaspanelen tot 2,6 m hoog en 1,5 m breed zorgt dit zowel in residentiële toepassingen als in restaurants en kantoren voor een industriële, maar minimalistische uitstraling.

 

Kamerhoge deur en onzichtbare scharnieren

Maar Divina gaat verder dan bestaande oplossingen op het vlak van glazen binnenwanden: met de mogelijkheid om een kamerhoge deur tot 2600mm te integreren, voorzien van onzichtbaar geïntegreerde Tyo scharnieren. Zo wordt het strakke design van de profielen niet onderbroken. Het Argenta Magnotica Pro magneetslot is onzichtbaar in het profiel verwerkt, maakt een vergrendelingsmechanisme overbodig en blijft zelfs bij een openstaande deur onzichtbaar. Een voegafdichting tussen de deur en de wand zorgt bovendien voor een betere akoestische demping en isoleert ook beter in vergelijking met pivoterende deuren.

Bron: Arlu
Deel dit artikel:

Contacteer ARLU

Onze partners