Nieuwe collectie Velux-gordijnen: een waaier aan kleuren, motieven en stoffen

Verduisteringsgordijnen van VELUX
Verduisteringsgordijnen van VELUX
DUO-gordijnen van VELUX
DUO-gordijnen van VELUX
Vouwgordijnen van VELUX
Multifunctioneel vouwgordijn
Jaloezie
Rolgordijn

Gordijnen zijn niet zomaar raambekleding. Het zijn volwaardige decoratie-elementen die niet alleen privacy garanderen, maar het ook mogelijk maken om elke kamer in huis op een eenvoudige manier nieuw leven in te blazen. De nieuwe collectie Velux-binnengordijnen 2015 innoveert en inspireert door te spelen met motieven, stoffen en kleuren. Rolgordijnen, verduisteringsgordijnen, vouwgordijnen, multifunctionele vouwgordijnen, jaloezieën of plooigordijnen worden gehuld in nieuwe stoffen met bijzonder moderne nuances.

Dit gamma gordijnen is het resultaat van twee nooit geziene samenwerkingen. De eerste met Trend Union, een internationaal befaamd trendbureau dat voor Velux een bont en modieus kleurenpalet heeft ontwikkeld. De tweede met het Nederlandse designerduo Scholten & Baijings, dat een unieke collectie heeft ontworpen voor het plooigordijn, een nieuw product in het gamma binnengordijnen van Velux.

 

Kleuren voor alle smaken

De nieuwe collectie gordijnen van Velux biedt een zeer uiteenlopend gamma van kleuren en stoffen. Interieurstylisten zullen hun hart kunnen ophalen aan het uitgebreide palet van 100 kleuren, van zachte en natuurlijke schakeringen tot donkere en gesofisticeerde, of sterke en krachtige nuances. De kleuren en motieven zijn afgestemd op de verschillende trends. Ten eerste zijn er de neutrale en natuurlijke tinten die voorzien in de behoefte aan rust en comfort. Ze creëren zo een warme sfeer die ideaal is om te cocoonen. Daartegenover staan de grafische kleuren die het interieur een artistieke toets geven en voor een gezellige sfeer zorgen. Gemakshalve werden er verschillende families ontwikkeld (neutraal, tonisch, dynamisch enz.). Van klassiek tot origineel, iedereen vindt vast en zeker de sfeer die bij hem past. Nieuwe stoffen vormen de perfecte vervolmaking van de verschillende sferen. De stoffen creëren een transparant effect voor een lichte toets of een ondoorzichtig effect om de levendigste kleuren te benadrukken.

 

Verduisteringsgordijnen

Dit gordijn is beschikbaar in 24 kleuren en verschillende motieven. Welke kleurschakering je ook kiest, de stof garandeert een optimale verduistering en zorgt zo voor een goede nachtrust of een prettig middagdutje.  

DUO-gordijnen  

Voor een perfecte regeling van het daglicht stelt Velux zijn 2-in-1-oplossing voor: DUO. Dit voorgeassembleerde gordijn combineert een verduisteringsgordijn, beschikbaar in 24 verschillende kleurschakeringen en een wit vouwgordijn. Het biedt dus op elk moment een optimale verduistering en zorgt gedurende de hele dag voor lichttempering.

Vouwgordijnen

Dit elegante gordijn verspreidt het daglicht op een subtiele manier. De 20 kleurschakeringen van het gamma geven elke kamer een decoratieve toets en zorgen tegelijkertijd voor privacy.  

Multifunctionele vouwgordijnen

Dit multifunctionele gordijn kan naar elk willekeurig niveau van het venster worden verschoven en maakt het mogelijk om de intensiteit van het daglicht aan te passen dankzij de verduisterende stof met dubbele plooien. Deze decoratieve stof is beschikbaar in 12 kleurschakeringen en verbetert de binnenisolatie dankzij de honingraatstructuur met aluminium tussenlaag.  

Jaloezieën

De jaloezieën, beschikbaar in 9 kleuren, zijn ideaal voor badkamers en kantoren. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en maken het mogelijk om de lichtinval doeltreffend te regelen. De jaloezieën garanderen de privacy en zorgen in elke kamer voor een warme sfeer.

Rolgordijnen

Dit eenvoudige en doeltreffende rolgordijn tempert het licht en garandeert de privacy. Het is beschikbaar in 15 kleurschakeringen, van natuurlijke kleuren en donkere nuances tot modieuzere kleuren, met of zonder motieven.

 

Deel dit artikel:
Onze partners