Nieuwe dormakaba TS98 XEA-deursluiter verzekert barrièrevrije doorgang

Zowel voor private woningen als voor de modernste werkplekken voldoet de nieuwe dormakaba TS 98 XEA deurdranger aan de hoogste eisen op het vlak van kwaliteit, comfort en design en dit op basis van tientallen jaren kennis en ervaring. Daarbij worden geen compromissen gesloten: architecten, installateurs, distributeurs en eindklanten profiteren van de talrijke voordelen van een systeem dat tot de kleinste details geperfectioneerd is en kan voldoen aan vrijwel alle projectvereisten.

De TS 98 XEA is uiterst veelzijdig: hij biedt een optimaal gebruikscomfort voor praktisch alle enkele en dubbele deuren. Er is nog maar één dranger voor alle gangbare montagevormen. Daardoor wordt niet alleen de complexiteit van het proces (van bestellen tot installeren) gereduceerd, maar ook de flexibiliteit op de bouwlocatie flink verhoogd. De nieuwe deurdranger is uitgevoerd in het veelgeprezen en aantrekkelijke XEA-design en opent letterlijk en figuurlijk deuren: de deurdranger is niet alleen esthetisch verfijnd, maar kan ook harmonieus gecombineerd worden met andere dormakaba producten in hetzelfde XEA design. Dankzij het uitgebreide aanbod aan afwerkings-mogelijkheden en -varianten kan de afwerking van de deurdranger gepersonaliseerd en flexibel afgestemd worden op het design van het interieur.

 

Voordelen

De deurdranger is flexibel en eenvoudig te installeren en voldoet aan de vereisten voor een barrièrevrije doorgang. De dranger is slechts 60 millimeter hoog en is compatibel met de vier montagetypes. Met de bewezen EASY OPEN-technologie kan de deur eenvoudig en comfortabel worden geopend, ook door minder mobiele gebruikers. De geïntegreerde hartvormige nokkenas zorgt voor een verminderde weerstand bij het openen van de deur. Vrijwel geruisloze sluiting wordt mogelijk gemaakt door de regelbare sluitsnelheid tussen 15° en 0°. Betrouwbaar en zelfs bij temperaturen tot - 40 °C. Alle hydraulische functies en de sluitkracht EN 1-6 kunnen eenvoudig aan de voorkant ingesteld worden. De geselecteerde sluitkracht kan via een visuele indicator worden afgelezen. De TS 98 XEA is standaard voorzien van openingsdemping en sluitvertraging. De deurdranger is geschikt voor deuren met een deurbreedte tot 1.400 mm.

Deel dit artikel:
Onze partners