Nieuwe glazen dakpannen multi-inzetbaar en milieuvriendelijk

Verhaert & Co, bekend van de glasdallen, biedt vanaf nu – als enige leverancier in België – ook glazen dakpannen aan. Lichtdoorlatend, multi-inzetbaar en milieuvriendelijk zijn de belangrijkste voordelen.

Eenvoudig te plaatsen en multi-inzetbaar

"Glazen dakpannen hebben dezelfde afmetingen en worden op dezelfde manier geplaatst als klassieke dakpannen", vertelt Stefanie Verhaert, zaakvoerder van Verhaert & Co. "Maar glazen dakpannen hebben een aantal bijkomende voordelen. Omdat ze gemaakt zijn van glas, zijn ze lichtdoorlatend. Dat maakt ze heel geschikt voor overkappingen – over een terras of een carport – of overdekte speelplaatsen maar ook voor een schuur of een duiventil. Eigenlijk kunnen ze geplaatst worden op elk dak waar geen isolatie nodig is."

 

Wegwerken en bescherming van zonnepanelen

Nog een toepassing van de glazen dakpannen is het plaatsen over zonnepanelen. "Zonnepanelen zijn niet meer uit ons straatbeeld weg te denken," zegt Verhaert, "maar mooi is dat meestal niet. Zeker niet bij woningen in een klassieke stijl. Ook hiervoor bieden glazen dakpannen de oplossing. We plaatsen ze over de zonnepanelen. Het volledige rendement blijft behouden en bovendien zijn de panelen extra beschermd."

 

Lange levensduur en goed voor het milieu

Met een gemiddelde levensduur van 40 jaar en een recyclagepercentage van 100% zijn glazen dakpannen een duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

Bron: Verhaert

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage