Niko lanceert videobuitenpost Niko Home Control

Niko lanceert een nieuwe IP-buitenpost. Deze is ontworpen met speciale aandacht voor de uitstraling van de buitenpost en het effect daarvan op de woning. Daarom koos Niko voor een moderne, zwarte en strakke look. Het toestel sluit naadloos aan op de Niko Home Control-installatie.

Door de uitrusting van de buitenpost met een 130°-filmende 720P HD-camera is het mogelijk om een duidelijk zicht te krijgen van wie er voor de deur staat. Nachtvisie zorgt voor een duidelijk nachtbeeld. Een ingebouwde microfoon laat toe om te spreken met de bezoeker, terwijl de camera automatisch elke bezoeker die aanbelt, filmt. De buitenposten zijn beschikbaar in drie modellen: een model met één, twee of vier beltoetsen. Deze hebben elk een eigen kanaal, waardoor ze voor elk type woning geschikt zijn.


Technisch

De afmetingen van de inbouwdoos zijn 239 (h) x 89 (l) x 47 (d) mm. De afmetingen van de buitenpost zelf zijn 256 (h) x 110 (l) x 3 (d) mm. Door de IP53-beschermingsgraad is het toestel regenwaterdicht en stofvrij. Richtprijzen vanaf 995 exclusief BTW, voor een ééntoetstoestel.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage