Onzichtbare en veelzijdige binnendeuren op BAU 2023

Xinnix staat bekend om zijn deursystemen die de integratie van elke deur in elke muur mogelijk maken op een "frameloze" manier. Om deze deuren zonder stijlen te realiseren, gebruikt het bedrijf een aluminium frame dat in de muur wordt geplaatst. Het resultaat is dat het deurblad en de muur met elkaar versmelten. Geschilderd in dezelfde kleur als de muur, krijg je een discrete tijdloze afwerking. Dat was te zien op BAU, waar het bedrijf aanwezig was.

X8

De volgende logische stap in de uitbreiding van het productassortiment van Xinnix was een eigen deurblad. Dus creƫerde het bedrijf de X8, een aluminium structuur gecombineerd met verschillende inlegmogelijkheden. Het is eenvoudig om een interieur te veranderen door de inlay te veranderen. Omdat dit een modulaire structuur is, is er geen schilderwerk nodig na installatie.

Kiezen voor X8 is kiezen voor een afgewerkt product. Kozijn, deurblad en afwerking worden samen met gecertificeerde Xinnix-scharnieren en een magneetslot geleverd. Kies een afwerking uit het assortiment - HPL, HDF, Plexi of Dibond - of kies je eigen afwerking voor een 100% gepersonaliseerde deur.

Dit nieuwe systeem is verkrijgbaar in duw- en trekversie met een deurblad tot 1230 mm breed en 3500 mm hoog. De deurstructuur met een exclusieve deurdikte van 60 mm draagt bij aan de hoogwaardige uitstraling. Dat aanvullen met een elegante deurgreep en een optionele privacyset tilt je interieur naar een hoger niveau.

Technische deuren

Xinnix is zich ervan bewust dat een deur in bepaalde omstandigheden beter beveiligd moet zijn dan in een standaard thuisomgeving. Kantoorruimtes die worden afgesloten? Ruimtes die alleen toegankelijk mogen zijn door mensen met de veiligheidscode? De lijst met mogelijkheden is eindeloos.

Omdat de vele opties kunnen worden gecombineerd, is het mogelijk een deur helemaal af te stemmen op een specifieke situatie. Het profiel zelf is verkrijgbaar in grondlak wit - RAL9016 SA30 - of zwart - RAL9005 - passend bij elke stijl. Bovendien doet de deur geen afbreuk aan een rustig interieur.

Vuurbestendig

De frames van Xinnix zijn verkrijgbaar in El130 en El260 voor enkele deuren en El130 voor dubbele deuren. Ze zijn getest volgens de nieuwste Europese standaarden.

Akoestiek

Vermijd geluidsoverdracht tussen verschillende kamers zonder problemen. De akoestische deuren van Xinnix zonder zichtbaar kader bereiken waardes van -dB33. Hogere waarden zijn op verzoek verkrijgbaar.

Rookbestendig

De SA-S200 rookstandaard verzekert dat de deur de overdracht van rook of gas tussen kamers vermindert of volledig tegenhoudt.

Bron: Xinnix
Deel dit artikel:

Contacteer Xinnix Door Systems

Onze partners