OPROEP. MAD Incubator residentieprogramma voor jonge ontwerpers

Ben jij een ambitieuze opkomende ontwerper? Ben je op zoek naar een stimulerende omgeving en een professioneel kader om je eigen merk op te bouwen? Stel je dan nu kandidaat voor het 2-jarige MAD Incubator programma.

MAD Brussels wil de Brusselse mode- en designsector promoten en innovatief, duurzaam en inclusief ondernemerschap aanmoedigen. Als essentiële pijler van deze missie biedt MAD het 2-jarige MAD Incubator-programma aan, een unieke kans voor ontwerpers om hun professionele grenzen te verleggen.

 

Werkruimte & mentorprogramma

Het residentieprogramma biedt 10 designers voor 2 jaar lang een werkruimte aan. Daarnaast wordt er een mentorprogramma op maat gemaakt, om de designers te ondersteunen met advies bij het realiseren van hun professionele doelen. Met de hulp van onze experts, reiken we onze incubator designers de nodige tools en kennis aan om de huidige uitdagingen van hun praktijk en van de industrie aan te gaan.

 

Alle info over het MAD Incubator programma en de procedure, selectiecriteria, contactgegevens en een link naar het inschrijvingsformulier vind je hier.

Bron: MAD Brussels
Deel dit artikel:
Onze partners