Platform voor Architectuur & Feminisme (PAF) presenteert nieuw seizoen

Hoe maken we de architectuurpraktijk in België meer inclusief en gelijkwaardig? Hoe kan het werken vanuit intersectioneel feministische waarden eruitzien? PAF start dit najaar met een nieuwe reeks gesprekken en verzamelt bouwstenen voor een meer gelijkwaardige architectuurpraktijk. Elke avond belicht PAF een andere kant van de sector.

Een gesprek met architecten Aslı Çiçek en Juliane Greb op 26 oktober verkent hoe zij hun eigen praktijk inrichten. Setareh Noorani, architect en onderzoeker bij Het Nieuwe Instituut, spreekt op 27 november over een inclusieve architectuurcultuur. In december, januari en februari volgen er nog avonden over participatieprocessen, werkcultuur en de architectuuropleiding.

In de PAF boekenclub komen teksten aan bod die het gesprek over een inclusieve architectuursector kunnen onderbouwen. Op 9 november bespreekt PAF artikels van onder meer Denise Scott Brown, Audre Lorde en Sarah Ahmed. Meer informatie lees over de komende PAF-avonden vind je op www.paf.community.

Bron: PAF
Deel dit artikel:

Onze partners