Pulsify brengt twee nieuwe designs uit: een zinnenprikkelende douche-ervaring

De doucheserie Pulsify biedt Hansgrohe nu in twee aantrekkelijke designvarianten aan. Zo kan je de inrichting van een badkamer individualiseren en van een unieke douche-ervaring in zijn mooiste vorm genieten – hoe groot of klein de badkamer ook is.

TWEE DESIGNs

Beide varianten hebben een modern en tijdloos design en zijn voorzien met een fluweelzachte PowderRain. Zo wordt de douchezone misschien wel de favoriete plek in huis. De Pulsify zorgt er niet alleen voor dat de zintuigen in de badkamer meer worden geprikkeld. Bij deze douches is er ook aan het milieu gedacht, dankzij EcoSmart technologie.

Groots doucheplezier, waterbesparing van 40 procent

Negen van de tien klanten bevestigen dat de Pulsify EcoSmart dezelfde douche-ervaring bij verlaagd waterverbruik biedt. Daarmee is een meerderheid het ermee eens dat de douches met de duizenden fijne microdruppels voor een uniek gevoel van welzijn zorgen. Bij de handdouches met drie straalsoorten zijn de twee PowderRain straalsoorten een aanwinst: 

 • PowderRain zorgt voor zachte ontspanning.
 • IntenseRain zorgt voor heerlijke verfrissing.
 • En voor een energieboost is de MonoRain-straal of massagestraal perfect.  

goed voor het milieu

Met elke Pulsify douche kan water op een verantwoorde manier worden gebruikt. In vergelijking met onze andere hansgrohe douches die gemiddeld 15 liter water per minuut verbruiken, verlagen de EcoSmart varianten het waterverbruik tot zo'n 40% (8 liter per minuut) en de EcoSmart+ varianten zelfs tot zo'n 60% (6 liter per minuut). Zo kan douchen op een duurzame manier en besparen gebruikers waardevolle grondstoffen – waarbij het comfort gelijk blijft.

Pulsify E: minimalistische look

 • Iconische, kubusvormige en duidelijke vormentaal: het design van de Pulsify E zorgt voor een wowfactor in elk huis.
 • Alle doucheproducten spreken een designtaal: van hoofd- en handdouches tot wandstangen en douche-armen. Door het grote aanbod aan componenten kan je klant naar hartenlust combineren.
 • Bijzondere accenten vormen naast chroom de oppervlakken in de FinishPlus kleuren matzwart, matwit en Brushed Bronze. Met deze exclusieve gekleurde oppervlakken kan de hele badkamer naar eigen wens worden ingericht.

Pulsify S: groots doucheplezier voor de grote en kleine badkamer

 • Pulsify S biedt overal wellnessmomenten met PowderRain, of de klant nu een enorm grote, piepkleine, smalle of brede badkamer heeft.
 • Bewegend design met blijvende indruk: de moderne, ronde vorm is tijdloos en spreekt veel mensen aan. Prachtige blikvangers met een lange levensduur.
 • De veelzijdigheid aan Pulsify S producten zorgt voor een uniforme look. Met ronde hoofd- en handdouches, cilindrische glijstangen en Showerpipe biedt de serie overal in de douche voor sfeervolle oplossingen.
 • Ook bij Pulsify S kan naast chroom worden gekozen uit oppervlakken in individuele FinishPlus kleuren zoals matzwart, matwit en Brushed Bronze. 
 • Meer doucheplezier door extra opbergruimte: bij Pulsify S wordt de thermostaat een groot planchet voor verzorgingsproducten. 

conclusie: IEDEREEN PROFITEERT

 • Bied de gebruiker ultiem doucheplezier: de serie Pulsify zorgt met PowderRain voor unieke douche-ervaringen. 
 • De douchefamilie is voor alle wensen van de klant ontworpen en maakt optimaal gebruik van de ruimte in elke douche – zelfs in de kleinste badkamer. 
 • Een omvangrijk assortiment, vier moderne oppervlakken en fraai gevormde opbouw- en inbouwvarianten maken het badkamerdesign individueel en origineel. 
 • Vergeleken met onze andere douches (waterverbruik gemiddeld 15 l/min) verlagen EcoSmart en EcoSmart+ douches het verbruik tot zo'n 40% (8 l/min) of 60% (6 l/min).

Goede verkoopervaringen voor sanitairdealers

 • Pulsify is makkelijk te installeren. De hoofddouche of Showerpipe monteert de klant op standaard aansluitingen van 1/2 inch. Inbouwinstallaties worden in combinatie met de nieuwe iBox universal 2 nu nog makkelijker.
 • Verder zijn er ook op innovatieve hansgrohe technologieën, bijvoorbeeld FastDrain (voor zo kort mogelijk nadruppelen), QuickClean (ontkalkt douches in een oogwenk) of Select (bedient douches met één druk op de knop).

puur doucheplezier ook in de projectontwikkeling

 • Pulsify zorgt bij planners en binnenhuisarchitecten voor een goede match. Ze bieden je klanten in de hotel- of wellnessbranche een attractief design met een lange levensduur – en duurzame douche-ervaringen met grondstofbesparende producten.
Bron: Pulsify
Deel dit artikel:

Contacteer AXOR

Onze partners