Recticel Insulation en Willco Products lanceren nieuw gevelconcept

Recticel Insulation en Willco Products slaan de handen in elkaar. Ze lanceren een nieuw gevelsysteem, Glow genaamd. Het systeem combineert de isolatieplaten van Recticel met de gevelpleisters van Willco Products. Door de bepleistering aan te brengen op een speciaal ontwikkelde PU-isolatieplaat van Recticel Insulation krijgt het product verbeterde thermische prestaties. De nieuwe combinatie heeft een isolatiewaarde λD van 0,026 W/mK, voor diktes van 50mm tot 120mm.

Vakmannen en -vrouwen

Doordat Glow een verbeterde thermische isolatie geeft, is het mogelijk om minder dikke muren te bouwen. Het isolatiesysteem is bruikbaar bij nieuwbouw en renovatie met na-isolatie van een bestaande gevel.

Voor de plaatsing van het systeem is geen speciale techniek of extra gereedschap nodig. Het product wordt op dezelfde manier aangebracht als een traditionele sierpleister. Glow is beschikbaar in verschillende kleuren, structuren en afwerkingen. Een waarborg van 10 jaar op de producten en de uitvoering moet klanten overtuigen om het product een kans te geven.

Deel dit artikel:

Onze partners