Recticel Insulation

logo Recticel Insulation

Recticel Insulation

Zuidstraat 15

8560 Wevelgem

België

Recticel Insulation is een betrouwbare partner voor de bouwsector met zestig jaar ervaring. We bieden hoogwaardige akoestische en thermische isolatieoplossingen voor zowel residentiële ls niet-residentiële gebouwen. Onze producten en diensten worden ontwikkeld om in te spelen op de behoeften van gebruikers omtrent comfort en een hogere energetische doeltreffendheid.

Naast thermische producten biedt Recticel Insulation ook akoestische isolatie om het comfort van de gebruikers te maximaliseren. Deze isolatie werd ontwikkeld om het lawaai tussen twee aangrenzende woonruimtes te verminderen en wordt geplaatst door ze tegen de scheidingsmuur te lijmen.

Recticel Insulation wil bouwprofessionals en hun klanten het hoogste comfort bieden via een betrouwbaar partnerschap, een uitstekende dienstverlening en een ongeëvenaarde expertise. We stellen alles in het werk om tegemoet te komen aan de vraag naar energie-efficiënte gebouwen door aan de bouwmarkt hoogwaardige isolatiematerialen en specifieke isolatieproducten te leveren voor elke toepassing.

Surf naar www.recticelinsulation.be voor meer info over alle isolatieoplossingen.

[Lees meer] [Lees minder]

Documenten aanvragen

Vink aan welke documenten je wenst te ontvangen en klik vervolgens op 'Documenten aanvragen'.