Recticel op PassiveHouse beurs met nieuwe dikte Powerwall isolatie

Recticel Insulation stelt op PassiveHouse zijn bekende Powerwall-gevelisolatie voor in een nieuwe dikte. Met 90 mm bereikt deze een isolatiewaarde Rd van 3,75 m²K/W en voldoet zo ruimschoots aan de huidige isolatie-eisen bij renovatie. De zeer lage lambda-waarde maakt Powerwall ook geschikt voor passiefbouw.
Recticel Insulation stelt op PassiveHouse zijn bekende Powerwall-gevelisolatie voor in een nieuwe dikte. Met 90 mm bereikt deze een isolatiewaarde Rd van 3,75 m²K/W en voldoet zo ruimschoots aan de huidige isolatie-eisen bij renovatie. De zeer lage lambda-waarde van 0,024 W/mK maakt Powerwall ook geschikt voor passiefbouw.

Isofinish en Powerwall: isolatie- en afwerkingsconcept voor buitengevels

Powerwall isolatie voor buitengevels maakt deel uit van Isofinish: een compleet concept voor buitengevelisolatie. Het systeem combineert Powerwall isolatieplaten met regelschroeven en een buitengevelbekleding naar keuze tot een brandveilig, duurzaam en doorlopend isolatieschild met een hoog rendement. Dit buitengevelisolatiesysteem biedt een grote vrijheid op het gebied van esthetische afwerkingen, van sidings, steenstrips, leien en pannen over zink en hout tot vezelcementplaten.Een isolatieschild met hoog rendement

Gezien haar beperkte dikte en de uitstekende isolatiewaarde, is de Powerwall isolatieplaat een ideale oplossing voor de buitenisolatie van muren. Powerwall neemt weinig plaats in, zakt niet door en past in elkaar met een tand- en groef kliksysteem, waardoor de kans op energielekken zeer klein is. Bovendien zijn de plaat en haar bekleding volledig waterbestendig: ze kan dus worden geplaatst tot op het niveau van het maaiveld zonder bijkomende waterdichte folie. De isolatieplaten hebben bovendien ook een handige rasterprint en door de bijzondere samenstelling van het TAUfoam schuim – ontwikkeld door recticel - zijn ze uiterst brandveilig.

Deel dit artikel:
Contacteer Recticel Insulation
Onze partners