Recticel Insulation op Architect@Work aanwezig met buitengevelisolatiesysteem Powerwall

Goed isoleren is belangrijk. Voor het milieu, maar ook voor de energiefactuur. Wie zijn dak en gevels isoleert, bespaart tot 60% energie. Reden te meer om te gaan voor de beste isolatie. Naast efficiƫnte oplossingen voor de isolatie van daken (Powerroof) en spouwmuren (Eurowall), toont Recticel Insulation op Architect@Work met Powerwall ook een buitengevelisolatiesysteem.
Goed isoleren is belangrijk. Voor het milieu, maar ook voor de energiefactuur. Wie zijn dak en gevels isoleert, bespaart tot 60% energie. Reden te meer om te gaan voor de beste isolatie. Naast efficiënte oplossingen voor de isolatie van daken (Powerroof) en spouwmuren (Eurowall), toont Recticel Insulation op Architect@Work met Powerwall ook een buitengevelisolatiesysteem.
Powerwall zorgt voor een duurzaam, efficiënt en doorlopend isolatieschild rond de woning, dat kan worden gecombineerd met een brede waaier aan esthetische gevelafwerkingen. Bovendien wordt het dankzij het unieke tand en groef kliksysteem in een mum van tijd gemonteerd, is het geschikt voor renovatie én nieuwbouw en staat het garant voor uitstekende thermische prestaties. Net zoals alle Recticel isolatieproducten is
ook Powerwall Keymark gecertificeerd.

Met Powerwall kan men doorlopend isoleren van kelder tot dak, waardoor alle onderbrekingen in de isolatie worden vermeden. In combinatie met het Powerroof systeem voor hellende daken creëert u een doorlopend isolatieschild tot in de nok van het dak én een goede aansluiting met de vloer met Eurofloor vloerisolatie (met gebruik van een isolerende bouwsteen).

Het nieuwe concept voor buitengevelisolatie, Isofinish, bestaat uit een doeltreffende combinatie van Powerwall isolatieplaten, regelschroeven en een gevelafwerking naar keuze. Het buitengevelisolatiesysteem met Powerwall biedt bovendien meer mogelijkheden dan andere systemen. Zo is het lattenwerk perfect uitlijnbaar met de regelschroeven, wat garant staat voor een perfect rechte buitengevelafwerking. Condensatie wordt vermeden dankzij de geventileerde spouw. Tenslotte wordt het regenwater sneller afgevoerd.Deel dit artikel:
Onze partners