Schrijf je in voor roadshow rond de 'gevel van morgen'

De markt van de gevelbouw en -renovatie is in volle beweging. Of het nu ultradun, ultrasterk, ultraisolerend, circulair of uniek moet zijn, er bestaat wel een oplossing voor. Graag een helikopterzicht over gevelbouw en -renovaties? Neem dan deel aan een van de sessies van de 'Roadshow gevel van morgen', een initiatief van Bouwunie. Op drie locaties wordt ingezoomd op 9 thema’s telkens in 30 minuten. U stelt zelf uw programma samen. Zo krijgt u de belangrijkste headlines helemaal zoals u het wil. Tussendoor maakt u kennis met de leveranciers en fabrikanten, die u hun nieuwigheden voorstellen.

Elke Vlaming een stralende gevel. Daar zet de Vlaamse overheid in 2021 volop op in. Veel werk aan de winkel dus voor wie gevels bouwt of renoveert. 

Maar hoe zit het nu met die asbest- en energiepremie voor gevelrenovaties? En wat zeggen de gloednieuwe regels van de kunst over gevelafwerkingen met steenstrips, platen of tegels? Hoe voldoet uw gevelproject aan de nieuwe norm voor brandveiligheid over gevels? ... De nieuwe technische vereisten voor gevels: Bouwunie stript ze voor u graag tot de essentie in negen sessies van telkens 30 minuten:
- ETICS met harde gevelbekleding
- Nieuwe premies voor buitengevelisolatie
- Actuele juridische topics
- Aandachtspunten bij een technisch gevelontwerp
- Nieuwe norm voor brandveiligheid voor gevels
- Do’s & don’ts bij betonherstel
- Asbest in gevelbekleding
- Innovaties in gevels en buitenschrijnwerk
- Balustrades bij gevelrenovaties

De 'Roadshow gevels van morgen' is bedoeld voor alle bouwprofessionals: algemene aannemers, schrijnwerkers, gevelbekleders, dakdekkers en architecten. De avonden zijn gratis voor bouwprofessionals. Op voorhand inschrijven is wel nodig en kan via deze website

 


Waar en wanneer?

Dinsdag 21 september in Thor Central te Genk
André Dumontlaan 67, 3600 Genk - vanaf 17u

Donderdag 23 september in Renson te Waregem
Maalbeekstraat 10, 8790 Waregem - vanaf 17u

Donderdag 30 september in Technopolis te Mechelen
Technologielaan 1, 2800 Mechelen - vanaf 17u

Bron: Bouwunie

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage