Renoveren met de Gids Duurzame Gebouwen

Enkele maanden geleden kreeg de Gids Duurzame gebouwen een make-over! De gloednieuwe look en werking van de website maken het u nog gemakkelijker om toegang te krijgen tot de nodige informatie. Nu de tijd rijp is voor renovatie, is het belangrijk om te onthouden dat er veel inhoud beschikbaar is op de website om u te ondersteunen bij de uitvoering van energie- en duurzaamheidsrenovaties.

De Gids Duurzame Gebouwen is een betrouwbare tool voor gebouwenontwerpers om hen te helpen de juiste keuzes te maken voor de projecten van hun klanten.


Een bondgenoot voor energierenovatie

Het optimaliseren van de energieprestaties van gebouwen is een van de belangrijkste hefbomen om de impact van de huidige energie- en klimaatcrisis te beperken.

In de Gids Duurzame Gebouwen vindt u veel inhoud om u te laten ondersteunen bij de uitvoering van energie- en duurzaamheidsrenovaties en bij de implementatie van energiebesparende oplossingen. 

Dit zijn enkele van de publicaties die u in de Gids Duurzame Gebouwen kunt vinden:

Ook een renovatie voor de nieuwsbrief

Naast de website werd ook de nieuwsbrief vernieuwd. De frequentie (om de twee maanden) en de inhoud (nieuwe publicaties, evenementen en nog veel meer) blijven ongewijzigd.
Bent u nog niet ingeschreven? Makkelijk, u kan gewoon dit formulier invullen.

Bron: Leefmilieu Brussel
Deel dit artikel:
Onze partners