Renson verhoogt gebruiksgemak met BIM Support Tool

Speciaal voor de BIM-gebruiker heeft Renson de BIM Support Tool ontwikkeld. Dit is een update van de BIM-objecten die Renson voorheen als zipfile aanbood. In de BIM Support Tool kan u via een duidelijke navigatie de beschikbare BIM-objecten downloaden voor de productgroepen ventilatie, zonwering en gevelbekleding. U kan via deze tool ook contact nemen met de BIM-experten van Renson met al uw vragen of suggesties.

Delphine Goethals van Renson licht toe in een filmpje in het kader van BIMtonic: "In 2016 lanceerden we onze eerste BIM-bibliotheken in Revit. Nu ontwikkelen we content vanuit ons eigen werkproces. Telkens er naar een BIM-object van Renson wordt gevraagd, nemen we contact op met architecten. We willen hun visie weten, begrijpen waarom ze dat object gebruiken en hoe ze die content in hun workflow zien."

"De Renson BIM Support Tool is een update van de BIM-objecten die ze we vroeger als zipfile aanboden. De tool biedt ook de mogelijkheid om te zoeken een via filter. Dat zorgt voor een verhoogd gebruiksgemak. Het is nu ook mogelijkheid om de volledige bibliotheek te downloaden, afhankelijk van wat de gebruiker wenst."

Deel dit artikel:
Onze partners