Renson ziet het letterlijk breder met Panovista-screen voor hoekramen

Panovista is de luisterrijke naam van Rensons nieuwe screen. De Panovista wil een oplossing wil bieden voor moeilijke toepassingen als hoekramen glas op glas en zodoende het gat induiken waar conventionele screens laten vallen. Een innovatie waar Renson mee wil uitpakken op Architect@Work.

De Panovista is een doekzonwering voor hoekramen, waarbij geen hinderlijke aluminium profielen of kabels permanent in de hoek zichtbaar blijven. De beide zijden van het systeem worden tegelijk af- en opgerold en zorgen zo voor de gewenste beschaduwing van een leef- of werkruimte, zonder daarbij het zicht op het panorama rond het gebouw te verliezen.

 

Doordacht design

Bij de ontwikkeling van de Panovista besteedde Renson veel aandacht aan het esthetische aspect en de vlotte integratie. Deze oplossing wordt bijna onzichtbaar in de architectuur van het gebouw geïntegreerd. De kast en zijgeleiders kunnen esthetisch weggewerkt worden en zelfs de onderlat verdwijnt in de kast als de screen volledig opgerold is. Het systeem wordt geleverd met glasvezeldoeken met een zeer hoge zonweringcoëfficiënt. Profielen en doeken zijn in verscheidene kleuren beschikbaar.

De Panovista is ideaal voor hoekramen glas op glas, met een maximale breedte van 4000 mm aan elke zijde en aan maximale hoogte van 2700 mm. Deze oplossing is dan ook geschikt voor nieuwbouw en renovatie, voor particuliere woningen en projecten. 

Deel dit artikel:

Contacteer Renson

Onze partners