Reynaers Aluminium lanceert aluminium raam- en deuroplossing voor passiefbouw

Reynaers Aluminium stelt op Batibouw het wereldwijd eerste CS104 aluminium raam- en deursysteem voor passiefbouw aan het grote publiek voor. Deze isolerende aluminium totaaloplossing verenigt technische innovatie en duurzaamheid met architectonisch verantwoord design.

Reynaers Aluminium stelt op Batibouw het wereldwijd eerste CS104 aluminium raam- en deursysteem voor passiefbouw aan het grote publiek voor. Deze isolerende aluminium totaaloplossing verenigt technische innovatie en duurzaamheid met architectonisch verantwoord design.  Reynaers Aluminium stelt eveneens het nieuwe CF77 vouwsysteem voor deuren en ramen voor
 

Energie efficiënt bouwen en renoveren
 
Reynaers’ nieuwe CS104 aluminium raam- en deursysteem kadert in de steeds strenger wordende Europese regelgeving voor energie-efficiëntie en de doelstelling om in 2020 in alle lidstaten zero-energie normen op te leggen voor nieuwe gebouwen.

Wegens de architecturale en technische voordelen van aluminium, zoals smalle profielen, onderhoudscomfort, duurzaamheid, kleuren en weersbestendigheid, zijn de aluminium ramen en deuren van Reynaers een optie voor passief of lage energie woningen.
 
Het CS104 raam- en deursysteem is geschikt voor grote raamoppervlakten in passiefbouw, wat nog niet mogelijk was met andere materialen, en creëert daardoor nieuwe architecturale mogelijkheden.
 
Innovatief vouwsysteem voor ramen en deuren
 
Naast het CS104 aluminium systeem voor passief bouwen wordt eveneens het nieuw high-tech CF 77 vouwsysteem voor ramen en deuren voorgesteld. Dit systeem biedt door de maximale hoogte van 3 meter en de flexibele openingswijze van de verschillende elementen een oplossing voor het vouwdeuren- en vouwramenvraagstuk.Het CF77 vouwsysteem voor deuren en ramen voor laat flexibele openwijzes toe 

 


Deel dit artikel:
Contacteer Reynaers Aluminium
Onze partners