Rockfon hoofdkantoor het eerste kantoorpand in Denemarken met WELL Platinum certificering

Het hoofdkantoor van Rockfon in Hedehusene, Denemarken, heeft een WELL Platinum certificering ontvangen. Dit is het eerste Deense kantoorgebouw met het hoogste niveau van deze certificering op het gebied van welzijn.

DENEMARKEN

Rockfon, onderdeel van ROCKWOOL Group, kondigde aan dat haar 3.448 vierkante meter grote hoofdkantoor in Hedehusene, Denemarken, een WELL certificering op Platinum-niveau heeft behaald. Het is het eerste kantoorgebouw in Denemarken dat het hoogste niveau van deze prestigieuze certificering heeft behaald onder de meest recente versie van de standaard.

Het pand in Hedehusene werd gebouwd in 1972 en biedt werkplekken aan meer dan 160 teamleden van Rockfon en de zusterbedrijven Rockpanel, Lapinus en Grodan. In 2022 werd het kantoorgebouw gerenoveerd door het in Kopenhagen gevestigde architectenbureau Arcgency.

WELL-CERTIFICAAT & WELL-SCORE

Ontwikkeld door het International WELL Building Institute™ (IWBI™), is WELL een van de meest toonaangevende certificeringen voor gebouwen die de gezondheid en het welzijn van de gebruikers willen ondersteunen.

Bron: Rockfon
Deel dit artikel:
Onze partners