Rockfon introduceert nieuw kleurengamma voor akoestische plafonds: Rockfon Color-all

Het nieuwe kleurengamma Rockfon Color-all is ontworpen in samenwerking met Carlin International en is geïnspireerd op trends in decoratie en architectuur die gericht zijn op welzijn, zelfbewustzijn en de wil om zich te onderscheiden. Het totale gamma bestaat uit vierendertig exclusieve kleuren ondergebracht in zes thema’s.
Rockfon Color-all is een nieuw en op maat gemaakt kleurengamma ontworpen in samenwerking met Carlin International, de internationaal gerenommeerde trendvoorspeller en medeoprichter van het Franse Comité voor Kleur. Rockfon Color-all laat zich inspireren door de maatschappelijke trends in decoratie en architectuur en richt zich op het welzijn, zelfbewustzijn en de wil om zich te onderscheiden.34 exclusieve kleuren, 6 inspirerende thema’s

Bij het selecteren van kleuren kijkt Carlin International naar visuele impact en optimaal comfort. Het Rockfon Color-all gamma bestaat uit vierendertig exclusieve kleuren, ingedeeld in zes thema’s:

· City Tones – een zacht en elegant palet dat past bij een stadse sfeer.

· Natural Tones – een gamma zorgvuldig uitgekozen authentieke kleuren uit de natuur.

· Sensorial Tones – verzachtende kleuren die een positief effect hebben op onze emoties.

· Energetic Tones – krachtige en unieke basiskleuren die meteen in het oog springen.

· Precious Tones – met hun verfijnde metaalachtige glans creëren deze kleuren een geraffineerd decor.

· Sophisticated Tones – krachtige rijke schakeringen voor gedurfde creaties.

Prestaties en duurzaamheid

Het gebruik van nieuwe technologieën en productietechnieken resulteerde in tijdloze en homogene kleuren. De oppervlakken van Rockfon Color-all hebben een verbeterde gladheid en de matte glans laat de kleuren optimaal uitkomen. De vierendertig kleuren zijn beschikbaar als vlak inleg, shadowline of verdekte toepassing. Verschillende afmetingen van de panelen dragen bij tot de ontwerpvrijheid. Rockfon Color-all combineert een hoge geluidsabsorptie (αw=0.95-1.00) met een uitstekend brandgedrag (A1 en A2-s1,d0) en vochtbestendigheid tot 100% RV zonder te buigen, waardoor het uiterst duurzaam is. Rockfon Color-all is ook 100% recycleerbaar.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage