Rockpanel voegt Metallics Goud toe aan assortiment

Het ROCKPANEL Metallics-assortiment wordt uitgebreid met de verfijnde weelde van ROCKPANEL Metallics Goud. Dit nieuwe design biedt architecten nog meer mogelijkheden bij het bedenken en realiseren van hun meest in het oog springende ontwerpvisies voor de gevel. Met de lancering van dit nieuwe design beantwoordt de ROCKPANEL Group aan de wensen van architecten in Europa die met behulp van ROCKPANEL Metallics gevelbekleding extra glans en klasse aan hun ontwerp willen geven.

Naast het nieuwe Goud design is het Metallics plaatmateriaal ook verkrijgbaar in vier andere varianten: wit aluminium, grafietgrijs, antraciet en grijs aluminium. Een gevarieerd assortiment waarmee architecten de meest uiteenlopende gevelontwerpen kunnen voorzien van een moderne uitstraling.

 

Duurzaam en milieuvriendelijk

De kwaliteit van plaatmateriaal wordt uiteraard niet alleen bepaald door een mooi design. Het is met name de samenstelling die de unieke eigenschappen van de ROCKPANEL producten bepaalt.  Het nieuwe Metallics design is daarom net als alle andere ROCKPANEL producten duurzaam en milieuvriendelijk; met een BRE Global A+ of A rating in de Green Guide voor diverse geventileerde gevelconstructies.

 

Brandveilig

ROCKPANEL gevelpanelen vervaardigd uit het duurzaam gesteente basalt zijn bijzonder robuust en brandveilig. Daarnaast zijn ze bijzonder flexibel en gemakkelijk verwerkbaar. Dankzij de hoogwaardige coating en de standaard zelfreinigende ProtectPlus beschermlaag, blijft de luxueuze glans van het nieuwe Metallics design jarenlang perfect behouden.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage