SAB-Merlon, het nieuwste designprofiel

De designprofielen van SAB geven gevels een esthetische aantrekkingskracht. Het nieuwste profiel in het assortiment is een speciaal gezet profiel: SAB-Merlon. Er is keuze uit 4 varianten met verschillende belijningen van 30 mm hoog, die per type alleen, maar ook in diverse combinaties kunnen worden toegepast. Dus keuze te over om mee aan de slag te gaan. Een nokprofiel, kanteelprofiel, blokprofiel of ander speciaal gezet SAB-Design profiel is natuurlijk ook mogelijk.

De speciale profielen, ook wel designprofielen genoemd, geven gevels een esthetische aantrekkingskracht. Binnen het assortiment van SAB-profiel zitten hierin de SAB-Blokprofielen 23/430 en 30/415, het potdekselprofiel SAB-PD 22/500, SAB-Pagode 40/450 of SAB-Twin 33/1000. Maar tevens is een nokprofiel, kanteelprofiel, blokprofiel of speciaal gezet SAB-Design op maat profiel bespreekbaar.

Nieuw in het SAB-assortiment is het speciaal gezet profiel SAB-Merlon, in 4 varianten van 30 mm hoog.

potdekselprofiel

Het potdekselprofiel, ook wel rabatprofiel, is een veel gevraagd speciaal profiel. De SAB-Pagode® 40/450 is een geslaagde combinatie van plank en puntprofiel. Daarnaast is er de SAB-Twin 33/1000 gevelplaat. Deze is anders dan anders. Dat komt door de cirkelvormige profileringen in combinatie met brede vlakken delen met microliniëring. Daarmee creëer je een spannend beeld dat toch rustig is voor het oog.

Met zijn zetbanken kan SAB-Profiel nog veel meer bijzondere speciale en designprofielen realiseren, zoals een nokkenprofiel, kanteelprofiel, blokprofiel of een speciaal gezet profiel op maat (in een staaldikte minimaal 0,75 mm). Check daarom ook de kleurenvoorraad. SAB-Profiel heeft 35 kleuren in de juiste dikte op voorraad liggen.

Deel dit artikel:

Contacteer SAB-profiel – A Tata Steel Enterprise

Onze partners