Saint-Gobain stelt drievoudige beglazing voor op Architect@Work

Op zowel de Kortrijkse als Luikse editie van Architect@Work stelt Saint-Gobain Glass zijn nieuwe gamma aan drievoudige beglazing SGG CLIMATOP LUX, SGG MIRALITE REVOLUTION en SGG COOL-LITE XTREME voor.

Op zowel de Kortrijkse als Luikse editie van Architect@Work stelt Saint-Gobain Glass zijn nieuwe gamma aan drievoudige beglazing SGG CLIMATOP LUX, SGG MIRALITE REVOLUTION en SGG COOL-LITE XTREME voor.


 
 
Drievoudig glas SGG CLIMATOP LUX op maat van passief­huizen

Met hun luchtdichte constructies streven passiefhuizen naar het hoogste energieprestatieniveau. SGG CLIMATOP LUX is een type beglazing met een zonnefactor g = 0.62 en laat zonne-energie maximaal invallen, wat noodzakelijk is voor de opwarming van passiefhuizen. Bovendien beantwoordt SGG CLIMATOP LUX met een Ug-waarde van 0,7 W/m²K aan de veeleisende isolatievoorwaarden die aan passiefbouw gesteld worden.
 

SGG MIRALITE REVOLUTION: Pure reflectie

Een tweede nieuw paradepaardje van Saint-Gobain Glass is ongetwijfeld de nieuwe spiegel SGG MIRALITE REVOLUTION, het resultaat van een bijzonder intensief research- & developmentprogramma. De spiegel zet in op milieuvriendelijke innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Met zijn vernieuwende samenstelling - zonder toevoeging van lood - realiseert SGG MIRALITE REVOLUTION twee cruciale doelstellingen: een belangrijke vermindering van de ecologische voetafdruk én overeenstemming met de strengste vereisten voor binnenluchtkwaliteit.

 

SGG Miralite RevolutionZonnewarmtewerende beglazing SGG COOL-LITE® XTREME 60/28

De derde nieuwigheid die Saint-Gobain op Architect@Work voorstelt aan het brede publiek is de nieuwe SGG COOL-LITE XTREME 60/28. Deze biedt niet alleen een uniek hoge selectiviteit (Tl/g), maar is met een Ug-waarde van 1,0 W/m²K vandaag de best presterende zonnewarmtewerende dubbele beglazing op de markt. Met andere woorden: een extreem lage energietransmissie (zonnefactor g : 28%) gaat samen met een betere lichttransmissie (Tl : 60%). 


 
Meer informatie kan u hier vinden.  

 


Deel dit artikel:
Onze partners