Schrijf je in voor boeiend webinar rond het 'Kantoor van de Toekomst'

Onder meer, maar niet alleen omwille van COVID-19, ziet het kantoor van morgen er totaal anders uit dan het kantoor van tien jaar geleden. En zal onze werkomgeving binnen tien jaar er weer totaal anders uitzien. Principes van het nieuwe werken raken steeds beter ingeburgerd en ook in kantoren is de circulaire aanpak niet langer weg te denken. Redactiebureau Palindroom brengt in dit gratis en interactief webinar acht specialisten samen die hun visie geven over hoe het kantoor van de toekomst er moet en zal uitzien. Het webinar is een initiatief van drie bedrijven die elk vanuit hun eigen invalshoek concrete invulling geven aan het kantoor van de toekomst: JUUNOO, NNOF en ERCO. Inschrijven voor het webinar - op 28 september van 11u tot 12u30 - kan via deze website

Het wordt een interactief webinar waarin het publiek ook zijn mening kan geven en vragen kan stellen aan de panelleden. Op basis van het webinar zal Redactiebureau Palindroom ook een whitepaper uitschrijven over dit thema dat je nu al kan aanvragen op deze website.

Tijdens het webinar gaan we dieper in op actuele vraagstukken zoals de invloed van COVID-19 op de werkomgeving, gezondheid op de werkvloer en circulariteit in de kantoorinrichting. We stellen ons ook de vraag of het nieuwe en hybride werken (eindelijk) het nieuwe normaal wordt. 

Naast de sprekers van de initiatiefnemers - Chris Van De Voorde (JUUNOO), Anne Lenaerts (NNOF) en Tristan Drieskens (ERCO) - nodigden we ook Liesbeth Reekmans (IDEWE), Jan Geysen (PUUR interieurarchitecten), Sofie Michiels (Stad Beringen), Xavier Suykens (Facilitair Bedrijf Vlaamse overheid) en Trees Verhoogen (Extensa) uit. Rik Neven van Redactiebureau Palindroom leidt het webinar in goede banen als moderator. Medialife neemt de technische aspecten voor zijn rekening.

Deel dit artikel:

Onze partners