Schuifdeursysteem met ongekende vrijheid in afmetingen, bedieningscomfort en sterkte

AluK Belgium (het voormalige Blyweert) stelt Kolos HI voor, een hoogisolerend schuifdeursysteem met de gepatententeerde Spidertechnology van AluK Aluminium. De fabrikant belooft een haast ongekende vrijheid in afmetingen, bedieningscomfort, sterkte en vormvastheid.

Spidertechnology

Door toepassing van Spidertechnology bereikt dit systeem zeer goede Uf-waarden tussen 0,87 en 1,58 W/m²K, afhankelijk van de isolatiewaarde van het glas.

 

Slank schuifdeursysteem

Ondanks dat vleugelgewichten tot 400 kg mogelijk zijn, behoudt het Kolos HI-schuifdeursysteem zijn natuurlijke slankheid. Op deze manier is het perfect compatibel en combineerbaar met het Triton (HI) raam- en deursysteem. Het schuifdeursysteem is verkrijgbaar in zowel mono- als duo-uitvoering. Daarnaast behoort een hefschuifuitvoering tot de mogelijkheden. Het systeem is standaard met een vijfpuntsluiting uitgerust en ook inbraakvertragende glaslatten zijn toepasbaar. Kolos HI is beschikbaar in meer dan vierhonderd RAL-kleuren in glans-, mat- of structuurlak afwerking. Dit zowel in uni- als bicolor uitvoering.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage