Seminarie betondiagnose in de praktijk door FEREB

Diagnose is de basis van een duurzaam betonherstel. Schade aan betonstructuren, veroorzaakt door invloeden als carbonatatie, chloriden, vocht, belasting of initiële berekenings- of uitvoeringsfouten kunnen in vele gevallen op een duurzame manier hersteld worden. Een voorafgaande diagnose door een expert is echter noodzakelijk om de oorzaak en omvang van de schade in kaart te brengen en de juiste herstelmethode te bepalen. FEREB heeft daarvoor de gepaste expertise en plant een boeiend evenement op 16 juni in Sterrebeek.


 

Experten aan het woord

FEREB en WTCB organiseren op donderdag 16 juni van 13.00 uur tot 18.00 uur een studienamiddag “Betondiagnose in de praktijk” waar een aantal experts uit de private en publieke sector hun kennis en ervaring zullen delen. Dat zal plaatsvinden in OCW Sterrebeek.  

Noteer alvast deze datum in uw agenda. Binnenkort stuurt FEREB geïnteresseerden een persoonlijke uitnodiging met het gedetailleerde programma voor dit boeiende seminarie toe. Houd ondertussen de site van FEREB in de gaten voor andere evenementen.

Bron: Fereb
Deel dit artikel:
Onze partners