Sleutel-op-de-deurwoning met eigen touch

Wanneer je voor een sleutel-op-de-deurwoning kiest, krijg je heel wat gemak in de plaats. Je besteedt namelijk het volledige bouwproces uit aan hetzelfde bedrijf en daardoor hoef je niet op zoek te gaan naar verschillende aannemers.

Ofwel bezorgt de sleutel-op-de-deurfirma jou een instapklare woning en kan je vaak nog je zegje doen wat betreft de eindafwerking. Ofwel kan je kiezen voor casco, waarbij er enkel een winddichte ruwbouw opgeleverd wordt. Op die manier kunnen vakmannen de woning volledig afwerken op de manier die jij voor ogen hebt.

Welke optie je ook verkiest, over de keuze van je vloer heb je bijna altijd wel iets te zeggen. En dat is maar goed ook, want een vloer brengt persoonlijkheid in je huis en voegt veel toe aan de gezelligheid van een bepaalde ruimte. Het is dan ook belangrijk dat de vloer in je badkamer, keuken of woonkamer volledig jouw smaak en stijl is.

Uiteenlopende stijlen

Laat je daarom inspireren door de meer dan 230 verschillende decoren van COREtec® in heel wat uiteenlopende stijlen. Kies uit tegels, planken of visgraat en combineer de verschillende kleurtonen. Zo vind je sowieso een vloer die volledig bij jou past en bereik je het eindresultaat waar jij van droomt.

Extra handig aan een vloer van COREtec® is dat de bestaande vloer of ondergrond niet eerst geëgaliseerd hoeft te worden. Zo win je heel wat tijd. Ook het plaatsen zelf verloopt snel en eenvoudig, want er komt geen lijm of cement aan te pas. De vloer kan namelijk geplaatst worden via ons handige en gepatenteerde kliksysteem. Wil je direct na het plaatsen van de vloer in je nieuwe woning intrekken? Dat kan zonder probleem, want de vloer is meteen beloopbaar waardoor je direct kan verhuizen.

Deel dit artikel:

Onze partners