Sliding Glass: het hele jaar door van je terras genieten

De buitenruimte speelt in het leven van veel mensen een steeds prominentere rol en wordt a.h.w. een echte buitenkamer. Sliding Glass probeert aan de verwachtingen en de behoeften van alle openlucht-gevoel-liefhebbers te beantwoorden door nieuwe producten zoals Sliding Glass te ontwikkelen. Met Sliding Glass wordt het nu mogelijk buiten binnen te halen.
De buitenruimte speelt in het leven van veel mensen een steeds prominentere rol en wordt a.h.w. een echte buitenkamer. De tuin is voor de meesten een belangrijk onderdeel van de woning. Net zoals een mooi groen terras of een gezellig balkonnetje, biedt de tuin een eigen plek vlakbij de woning waar men –zeker tijdens zonnige dagen– van kan genieten. Sliding Glass probeert aan de verwachtingen en de behoeften van alle openlucht-gevoel-liefhebbers te beantwoorden door nieuwe producten zoals Sliding Glass te ontwikkelen. Met Sliding Glass wordt het nu mogelijk de buitenkamer binnen te halen.Innovatief glasgordijn

Sliding Glass is een innovatief systeem waarbij glazen wanden, zonder frame, gebruikt worden om terras, balkon of pergola om te bouwen tot een comfortabele woonruimte, die enkel van de buitenwereld gescheiden wordt door een dun glasgordijn. Het glasgordijn valt niet op, zodat het uitzicht van de tuin volledig intact blijft en het terras nog meer tot zijn recht komt.

    
    


De toepassingen voor Sliding Glass lijken quasi onbeperkt: van poolhouses, balkons tot veranda's,  pergola's,...  Bovendien kan  deze glaswand ook binnen geïnstalleerd worden, bijvoorbeeld als afsluiting tussen de keuken en leefruimte. Ook in een bedrijfsomgeving is Sliding Glass functioneel: men kan er bijvoorbeeld burelen of vergaderruimten mee afscheiden van andere kantoorruimten, mét behoud van de bestaande lichtinval en akoestische afscherming. Sliding Glass kan ook perfect in Horeca gebruikt worden om terrassen af te schermen, zonder dat  een storend aluminiumkader het zicht belemmert.
Een nieuwe leefruimte

Sliding Glass beschermt tegen alle weersomstandigheden, stof en geluid waardoor je een heel jaar door geniet van een nieuwe waardevolle leefruimte. De wanden zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden: buiten- en binnenkant zijn egale vlakken die men gemakkelijk kan reinigen.Een ander voordeel is dat men balkon, terras of patio niet definitief afsluit, want men kan op elk moment de panelen gedeeltelijk of volledig openen om te genieten van je terras, ongeacht de weersomstandigheden. Tegelijkertijd is het veilig afsluitbaar. De weggeschoven glazen panelen nemen weinig plaats in zodat er geen ruimte verloren gaat. Samengesteld uit 100% recycleerbaar materiaal beantwoordt Sliding Glass aan alle internationale en nationale voorschriften en is het CE-gecertificeerd.

    
    


Technische kenmerken

Sliding Glass werkt met asymmetrisch geperste inox kogelladers die ervoor zorgen dat de glaspanelen niet trillen. De breedte van de panelen kan variëren tussen 50 en 100 cm. De maximale hoogte bedraagt 300 cm. Deze enkele beglazing bestaat uit gehard veiligheidsglas van 10 mm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. De glaspanelen hebben een geluidsdemptie tot 14 dB.Deel dit artikel:
Onze partners