Solatube verlicht grote ruimtes met nieuwe Skyvault

De nieuwe Skyvault is met z’n doorsnede van 74 cm het grootste daglichtsysteem van Solatube. Naast de versies van 25, 35 en 53 cm is de Skyvault vooral geschikt voor het verlichten van fabriekshallen,congrescentra, warenhuizen en andere grote oppervlaktes waar veel daglicht nodig is.

Significant meer daglicht

De Skyvault Amplifier is speciaal voor ruimtes met een hoog dak ontwikkeld. De amplifier buigt het licht door middel van 36 hoogreflecterende facetten gelijkmatig naar beneden. Hierdoor is de lichtopbrengst op de grond ongekend. Door het samenbrengen van verschillende Solatube-technieken maakt de collector het mogelijk om significant meer daglicht op te vangen . De Raybender- en Lighttracker-techniek, die zelfs de laagstaande zon weet op te vangen, zijn hier enkele voorbeelden van.

 

Weerkaatsing

De grotere diameter van de Skyvault betekent nog meer natuurlijk daglicht op plaatsen waar het normaal niet kan komen. Het daglicht geraakt vanaf de oorsprong tot wel dertig meter ver. Daarbij is de Skyvault uitgerust met de Spectralight Infinity coating waardoor 99.7% van het invallende licht wordt weerkaatst.
 

Deel dit artikel:
Contacteer Techcomlight
Onze partners