Techcomlight

logo Techcomlight

Techcomlight

Mechelbaan 797

bus A

2580 Putte

België

Alle kennis over daglicht onder één dak.

Heeft u vragen over daglicht in de breedste zin van het woord? Dan bent u bij daglichtprofessional Techcomlight aan de juiste adres! Of het nu gaat over het vervangen van een oud daglichtproduct, het plaatsen van een nieuw daglichtsysteem of het berekenen van de daglichtopbrengst in een lichtplan; Techcomlight heeft alle kennis in huis.

Daglichtadvies
De daglichtprofessionals van Techcomlight beantwoorden al uw vragen op het gebied van daglichttoepassingen. We geven daglichtadvies op afstand én op locatie, maken daglichtplannen en berekenen het break-even-point. Naast het geven van daglichtadvies richten wij ons op het importeren, fabriceren, assembleren, ontwikkelen, distribueren en installeren van daglichtproducten in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk, waaronder de Powerdaylight daglichtbuis en het merk Lucernario. Het installeren van deze daglichtproducten behoort ook tot één van onze diensten. Indien gewenst verzorgen wij het complete plaatje, van advies tot de daadwerkelijke installatie.

Vestigingen
Sinds de oprichting in 1992 is Techcomlight uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met vestigingen in Nederland, België en Engeland.

[Lees meer] [Lees minder]